Напускаме, защото явно се превърнахме в заплаха за болните амбиции на някой,

...
Напускаме, защото явно се превърнахме в заплаха за болните амбиции на някой,
Коментари Харесай

Унищожиха ги! Семейството на Димитър Станчев затваря пчеларската ферма в Индже Войвода и се изнася от България

Напускаме, тъй като очевидно се превърнахме в заплаха за болните упоритости на някой, който се крие зад държавния уред и употребява ресурса му, с цел да ни унищожи, написа Димитър Станчев

Пчеларската плантация на Димитър Станчев и фамилията в село Индже Войвода, община Созопол, затваря вечно , оповестиха преди малко семейство Станчеви във фейсбук.

" Нашата вяра, че може да осъществим една фантазия тук, в България завърши . Мястото, което сплотява, което дава прехранване в един западащ район, място сътворено с обич, с денонощен дълготраен труд, с доста средства, през днешния ден затваря порти. Затваряме, тъй като да развиваш концепция и идея в България е закононарушение. Защото, оцелявайки, борейки се всекидневно с всички компликации на новото време, имайки смелостта да работиш все пак, си опасност, за заболели упоритости на някой, който се крие зад държавния уред, употребявайки ресурса му, институциите, чиновниците, и всичко останало, които са в ролята на дългата ръка на „ закона ", написаха те в обществените мрежи.

Димитър Станчев не бе открит за коментар, само че фамилията му претърпя прекалено много, безусловно бяха унизени от държавните институции, които се държаха с него като че ли е най-големият нарушител. През октомври м.г. във фермата му нахлуха ДАНС и Жандармерия и започнаха да ревизират кошер по кошер...по сигнал на неприятел, който считал, че злоупотребяват с европейски средства.
 Семейството влага живота си в този план, който в този момент ще затворят 
Показната акция донесе доста неприятности за Димитър Станчев и околните му, даже в здравословен проект. В отбрана на младото и многодетно семейство тогава се оповестиха кметовете на Малко Търново Илиян Янчев и Созопол - Тихомир Янакиев. Те приканиха страната да помогне на едни от дребното хора, които желаят да развиват бизнес в обезлюдената Странджа, а не да ги репресират. 

„ Това семейство го познавам от години. Млади хора с 4 деца, които непрестанно работят, с цел да потвърдят, че нещата могат да се случат и тук. И съумяха ! Димитър е определен за фермер на годината, пчелар на годината. Изгради едно име с доста труд от цялото семейство. Но тъй като ние сме царе на завистта и доносничеството и излезе, че този човек е най-черният, най-големият нарушител. Това не е човек, който може да извърши тежко закононарушение. Димитър, както и цялото му семейство са най-хубавите хора в района. Те са Странджа, точно по тази причина е кръстена по този начин и компанията им – синоним на добротата и любовта, която дава тази планина “, сподели тогава Илиян Янчев пред Флагман.бг.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР